Citaten van Live – De onderzochte leven

[ad_1]

Er zijn citaat van uit het oude Griekenland, dat heb ik altijd echt verbonden met, om te leven. Pas twee woorden lang, en is geĆ«tst in de zijkant van een gebouw; het orakel van Delphi, om precies te zijn. Hij zei gewoon toeschouwers “Ken uzelf.” Toen kwam ik op deze site, het duurde een tijdje om te begrijpen precies wat het zegt. Hoe kan een mens niet, het deed me in eerste instantie vragen? Maar naarmate de tijd verstreek, en als ik bleef om te rijpen, de term die meer en meer zin. En toen kwam ik iets anders, een andere oude Griekse citaat van Socrates, die volledig legt het concept van het leven voor mij. Socrates zei:

Het onderzochte leven is niet de moeite waard

Toen ik las dat een jongere man, het is me echt een kijkje nemen op het leven in verschillende termen. Ik begon in te zien dat het bedrijf een plan en een cursus voor ieder van ons. In de wereld van vandaag, een persoon gaat naar de universiteit, een goede baan, besteedt de komende 30 jaar van zijn leven het kopen van zichzelf een plek om te slapen, heeft 2,5 kinderen, en waarschijnlijk echtscheiding. Dat lijkt de weg naar de huidige maatschappij wil elk van haar burgers is het streven. Maar ik wilde iets meer dan dat. Na het lezen van dit citaat van Socrates, ik de wens om blindelings langs de manier waarop de maatschappij voor me had geplaatst om te gaan I. had niet meer En zodra ik begon te studeren en het verkennen van de verschillende facetten van het leven, begon ik te begrijpen wat het betekent om het me weten. En ik in een ander gezegde in het boek Spreuken in de Bijbel kwam, de woorden van Socrates echo: De wijsheid van de voorzichtige is

, geef gedachten, hun wegen

In een recent boek, auteur David Straker, beschrijft hoe volwassenen voordat we echt hebben veel ervaring met de wereld. De mens is wat hij omschrijft als onbewust onbekwaam. We weten niet echt hoe je een heleboel te doen, en wat erger is, weten we niet eens begrijpen hoeveel we echt niet weten over het leven en de wereld om ons heen. Maar als we verder, we de overgang van een toestand van onbewuste incompetentie, bewuste incompetentie in een toestand waarin we eindelijk beseffen alle dingen die we echt niet weten. We eindelijk gaan zitten om te begrijpen wie we zijn, en om te begrijpen het leven, het verkennen van de dingen in het leven die echt de moeite waard om te bereiken en te doen. Het maakt me naar een ander citaat te leven, onthoud dit van Confucius:

Om te weten dat je niet weet wat je niet weet, is dat de ware wijsheid

Het is interessant voordat ik heb de tijd krijgen om mezelf te leren kennen, dacht ik dat ik de wereld bedacht. En hoe kan ik mijn geest, om dat leven heet echt het verkennen van deze zaak, besefte ik hoeveel ik niet begreep. Ik veronderstel dat is een goede zaak, maar. Nederigheid is zeker een manier om wijsheid en God. Misschien is dit de kern van de zaak in het einde. Misschien is de grootste wijsheid is het, gewoon een leer- en leerzame geest en open voor het idee dat je niet hoeft allemaal om samen te zijn. Ik hou van dit idee.

[ad_2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *